9 februarie 2014

Castiga puncte de fidelitate

Punctele de fidelizare reprezinta modul nostru de a te recompensa pentru ca ne esti client fidel sau vrei sa devii fidel.
Castigi puncte de fidelitate de fiecare data cand faci cumparaturi sau nu pe bratara-shamballa.ro. Odata acumulate un numar suficient de puncte le poti folosi in comanda viitoare la orice produs vrei.
Cat valoreaza punctele de fidelitate bratara-shamballa.ro?
R: Valoarea punctelor se calculeaza in functie de pretul produsului cumparat, reprezentand 10% din pretul acesteia.(ex: cumperi de 30 lei si primesti 3 puncte, adica ai acumulat 3 lei).
Cum cheltuiesc punctele? 
R: Poti cheltui punctele tale de fiecare data cand faci cumparaturi pe site-ul bratara-shamballa.ro . Daca doresti sa le folosesti in viitoarea comanda mentionezi la rubrica Comentarii din cadru comenzii inainte de finalizare, numarul de puncte care doresti sa fie folosit in respectiva comanda.
Cum castig puncte?
R: Castigi puncte de fidelitate pentru fiecare produs achizitionat de pe bratara-shamballa.ro . Poti vedea in dreptul fiecarui produs cate puncte valoreaza.
Vrei sa castigi mai multe puncte? Daca da poti sa alegi din urmatoarele:
1. Da un LIKE la pagina noastra Facebook Bratari Shamballa - 1 punct (1 leu)
2. Recomanda public pe Google +1  (gasesti butonul sus in pagina) - 1 punct (1 leu)
3. Postezi un articol despre noi pe Facebook-ul tau personal in care sa includa linkul catre site-ul nostru www.bratara-shamballa.ro - 2 puncte (2 lei)
4. Postezi un articol despre noi pe Blog-ul tau personal in care sa includa linkul catre site-ul nostru www.bratara-shamballa.ro - 2 puncte (2 lei)
5. Aboneaza-te la Newsletter-ul bratara-shamballa.ro (panoul stang de pe site) - 1 punct (1 leu)
6. Adauga Widget-ul site-ului nostru pe site-ul sau blog-ul tau personal in prima pagina - 10 puncte (10 lei)
Codul script il veti primi in urma solicitarii dvs pentru aceasta optiune. Timp de 3 luni acest cod trebuie sa fie prezent pe site-ul/blog-ul dvs, dupa expirarea timpului daca mai doriti sa continuati va vom aloca inca 10 puncte. Widget-ul va arata cam asa.
Daca te-ai hotarat sa alegi una dintre cele 6 variante sau pe toate, trimite-ne activitatea ta pe bijuterii_shamballa@yahoo.com
In curand vom reveni si cu alte noutati.
Daca aveti si alte intrebari sau nelamuriri puteti folosi adresa de email sau formularul de contact de pe site.
SUCCES!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu